Unul dintre cele este cunoscute remedii alternative pentru cancer este Graviola, iar proprietățile medicinale ale acestei plante-miracol au fost recunoscute de nativii Amazonului de acum cateva secole

Începând cu anii 1960, au existat o mulțime de cercetători și profesioniști din domeniul medical care au efectuat studii și cercetări despre planta Graviola, iar în zilele noastre există încă unele universități și industria farmaceutică care au continuat să exploreze și să descopere puterile ascunse vindecatoare ale acestei plante miracol.
Efectele anticanceroase ale Graviola au fost demonstrate prin studii de laborator și datorită utilizării sale tradiționale, această plantă miraculoasă este prezentată ca un supliment natural care va lupta împotriva cancerului. Fiecare parte a graviolei posedă diferite proprietăți de promovare a sănătății, care sunt foarte eficiente în tratarea diferitelor probleme de sănătate, iar aceste părți sunt următoarele: fructe, semințe, scoarțe și frunze.

Acest remediu naturist conține tone de substanțe și compuși care sunt activi, cunoscuți ca având o cantitate enormă de proprietăți vindecătoare, dintre care substanțele fitochimice naturale numite acetogenine anonocoase sunt unele dintre acele substanțe active; de asemenea, acesta este centrul multor studii și cercetării

Unii dintre profesioniștii din domeniul medical și cercetătorii care au efectuat și studiază în profunzime proprietatile plantei medicinale graviola, au confirmat faptul că acetogeninele anonocoase dețin proprietăți foarte puternice anti-tumorale, dar prezintă și proprietăți toxice selective, despre care se spune că sunt foarte eficiente atunci când vine vorba de combaterea celulelor tumorale. Alte studii clinice au demonstrat puternicele proprietăți antivirale, antitumorale și anticanceroase ale unuia dintre compusii naturali activi ai graviolei, acetogeninele anonocoase.

Studiile recente efectuate de cercetători și profesioniștii din domeniul medical descriu descoperirea compusului natural al graviola numit acetogenine, despre care se spune că are o proprietate superbă pentru a inhiba procesul de eliberare a enzimelor prezente în mod specific în membrana celulelor canceroase. S-ar putea să gasiti mai multe informații despre graviola si pe wikipedia.

Institutul Natural pentru Cancer cerceteaza efectele toxice detinute de graviola in lupta impotriva celulelor canceroase in programul sau de screening pentru plante medicinale care s-a efectuat in 1976. Programul de screening al Institutului Natural pt Cancer a efectuat o demonstrație care arata efectele sale toxice care sunt active care se găsesc în frunzele și tulpinile de graviola care sunt eficiente în combaterea celulelor canceroase. Prin realizarea diferitelor studii in vitro, se arată că anumite acetogenine fitochimice găsite în planta graviola prezintă efecte toxice care sunt eficiente împotriva diferitelor celule canceroase cum ar fi linia celulară carcinomă din plămâni, adenocarcinomul din prostată, liniile tumorale ale sanilor, liniile celulare canceroase din ficat, liniile celulare care sunt canceroase în pancreas, liniile celulare care sunt canceroase în colon și, de asemenea, adenocarcinomul mamar care este rezistent la medicamente.