Zodia Taur
Compatibilitatea semnului Taur cu celelalte zodii

O aventura cu Taurul este un maraton, nu un sprint. Ca reprezentant al elementului durabil de pamant, el are nevoie de o perspectiva pe termen lung. El verifica incet fiecare partener pentru respectarea valorilor sale de viata. Desi procesul de verificare poate parea de moda veche, schimbarea comportamentului acestui semn nu este posibila.

Caracteristicile semnului Taur

Premiul principal pentru Taur este o afectiune cordiala sincera, deoarece este condus de planeta iubirii, Venus. Taurul se straduieste intuitiv pentru o uniune stabila si calma, unde se va simti confortabil si increzator. Stabilitatea in conceptul sau se extinde la toate aspectele relatiilor: fiabilitate, asistenta reciproca si bogatie materiala. Taurul nu este inclinat sa faca pasi repezi, chiar daca este interesat de un partener. El va masura mai intai de sapte ori pentru a taia o data. El gandeste prin toate si se pregateste temeinic inainte de a declara intentii serioase. Taurul matur invata din greselile sale. De-a lungul anilor, el castiga intelepciune in experientele inimii, este in cele din urma determinat cu tipul dorit de partener. In momentul maturitatii, sansele lui de a crea o alianta de durata cresc. Nerabdator si senzual, stie exact cu cine si ce vrea. Iubirea lui mangaie si ii cultiva pe toti cei ce ii dau atingeri linistitoare. Este unul dintre cele mai fidele semne ale Zodiacului si isi cauta un partener care sa aprecieze acest lucru.

Semnele cu care Taurul este compatibil

Partenerii practici ai elementului pamant, Fecioara si Capricornul, sunt cei mai buni candidati pentru relatii de familie fericite cu persoanele nascute sub semnul Taurului. Acestea sunt unite de o dorinta reciproca de a consolida prosperitatea, de a asigura securitatea si de a mentine un mediu pasnic in camin. Nu veti gasi pasiune in astfel de perechi dar atmosfera de caldura, asistenta reciproca si bun simt ii tine foarte legati unul de celalalt. Semnele de pamant nu sunt doar parteneri iubitori, ci si prieteni adevarati, gata sa dea o mana de ajutor in momentele dificile. Taurul si Fecioara folosesc rationalitatea in viata lor personala, deoarece vad in ea cel mai bun mod de a rezolva problemele presante. Fecioarei ii place ca Taurul este puternic si loial, in timp ce acesta este impresionat ca Fecioara este inteligenta si de incredere. Taurul si Capricornul apartin diferitelor anotimpuri ale anului, astfel incat se vor echilibra reciproc. Compatibilitatea Capricornului si a Taurului este puternica in principal pentru ca este o combinatie de doua suflete cu vointe puternice. Ambele sunt la fel de constructive si isi respecta autoritatea reciproc.