aparate de aer conditionat accesibile
montaj aparat aer conditionat

Să zicem că ai nevoie de montaj aer conditionat, însă nu ai un buget foarte mare

Este important să înțelegem că un aparat de aer condiționat scump nu este întotdeauna decizia potrivita, deoarece capacitatea de răcire / încălzire a acestuia trebuie să corespundă cu mărimea camerei în care acesta se află, si este in functie de temperatura medie în acea camera de obicei etc.

Fără a mai continua această introducere, în continuare ne vom uita la unele dintre cele mai accesibile aparate de aer conditionat, care, în ciuda prețului lor, nu te vor dezamăgi

  1. Star-Light ACM-09FORS

Acest aparat de aer condiționat este unul dintre cele mai populare opțiuni cu pret ieftin afișate pe site-urile de cumpărături online. Aparatul poate fi achiziționat atât în varianta 9000 BTU cât și 12000 BTU, cea din urmă având, bineînțeles o capacitate de răcire mai mare. La momentul redactării acestui articol, acest aparat poate fi găsit în varianta 9000 BTU la prețul de 1200 RON, iar pentru varianta de 12000 BTU, vei fi nevoit să cheltui aproximativ 100 de RON în plus, aducând prețul acestuia la 1300 RON. Una peste alta, un aparat foarte bun pentru prețul acestuia, lucru spus de membrii diferitelor site-uri de cumpărături din România.

  1. Heinner HAC-9INVB

Un aparat de aer condiționat foarte bun la pretul acestuia, de la un brand mult mai cunoscut decât cel anterior. Acest aparat poate fi achiziționat doar în varianta 9000 BTU, dar această capacitate este mai mult decât suficientă pentru un o cameră de dimensiuni normale. Acesta are review-uri foarte bune pe toate site-urile de cumpărături online din Bucuresti și poate fi achiziționat la prețul de 1300 RON la momentul redactării acestul articol.

  1. Beko BRVPG090

Acest aparat este făcut de unul dintre cei mai mari producători de astfel de utilitare, iar performanțele acestuia nu lasă nimic de dorit. La prețul de 1350 RON la momentul redactării acestui articol, acest aparat este perfect pentru cineva care își dorește ceva ce încă poate fi considerat ieftin, însă este fabricat de un brand cunoscut, cu ani de experiență în spate.

Sperăm că te-am ajutat cu alegerea unui aparat de aer condiționat accesibil și că vei lua decizia corectă.