Cu totii visam la casa perfecta, inca de mici.

5 greseli de evitat atunci cand vrei sa construiesti o casa

Este adevarat ca visurile nu devin mereu realitate, dar daca

reusesti sa castigi destul de multi bani pentru a face castelul la care visezi de foarte multa vreme, de ce sa nu il faci?. Sunt foarte multi oameni care din dorinta de a avea o casa enorma, doar pentru a fi apreciati de altii, fac multe greseli inca de la inceput. E bine sa tii cont de mai multe aspecte si sa stii de ce sa te feresti inainte de a incepe sa construiesti o casa.

Planificarea gresita a spatiului
Sigur nu ti-ai propus sa faci un palat imens in care spatiul nu reprezinta o provocare. De aceea trebuie sa faci o planificare riguroasa a spatiului tau. E indicat sa faci o lista cu toate obiectele mari pe care vrei sa le ai in casa, chiar inainte de a proiecta casa. Nu de alta, dar te trezesti pe urma ca nu poti sa bagi in living o biblioteca mare din cauza spatiului restrans de pe hol, sau alte probleme de genul.

Lumina insuficienta
Asigura-te de la inceput ca ai suficienta lumina in casa. Sigur nu vrei sa traiesti intr-o casa intunecata in care trebuie sa tii deschise mereu becurile aprinse. Acestea consuma curent, iar pe tine te intereseaza sa ai o casa economica. Fii sigur ca ai destule ferestre si surse de lumina. Multe persoane aleg ferestre cat mai mari pentru a avea lumina naturala pe tot parcursul zilei.

Spatiu inutil
Nu este recomandat sa faci investitii inutile. Daca chiar nu ai nevoie de foarte mult spatiu, atunci nu are rost sa faci o casa foarte mare. E bine sa prioritizezi fiecare lucru din viata ta si sa vezi in ce este bine sa investesti. Fii foarte atent la calculele pe care le faci inainte de a face o casa. S-ar putea ca socoteala de acasa sa nu se potriveasca cu cea din targ.

Pozitionarea dormitorului
Cel mai bine ar fi ca dormitorul sa fie cat mai departe de alte surse de zgomot si mai ales trafic. E bine ca acesta sa nu fie pozitionat chiar la drum, desi din batrani se spune ca cea mai buna camera are vedere la drum. Acum e important sa alegi ce este mai bine pentru a avea un somn linistit si odihnitor.

Parerile celorlalti
Nu lasa pe oricine sa isi dea cu parerea legat de casa ta. Oamenii au gusturi diferite, alege sa iti construiesti casa visurilor tale exact asa cum iti doresti.