Exista la nivel de tara o serie de evenimente care se organizeaza din timp in timp si la care sunt invitate sa participe atat studiourile de videochat din tara (inclusiv cele din Iasi), cat si reprezentanti ai site-urilor de profil si ai tuturor colaboratorilor din domeniu (cei care fac posibila aceasta intreaga experienta numita videochat).

Videochat in Iasi Acest tip de evenimente (care se desfasoara de obicei pe parcursul a cateva zile si cuprind diverse prezentari de produs, seminarii si dezbateri pe teme legate de intreaga industrie , dar si activitati de socializare puse la punct in asa fel, incat sa faciliteze crearea unor legaturi dintre cele mai profesioniste intre colaboratori) sunt extrem de importante.

In orasul Iasi isi desfasoara activitatea numeroase studiouri de videochat, iar parte dintre cele care au inteles importanta participarii la astfel de evenimente au raspuns mereu „prezent” invitatiilor care le-au fost oferite. Pe langa efectul benefic pe care il au asupra studioului in sine, participarea la aceste summit-uri in domeniu este un lucru extrem de pozitiv si pentru modele. Si nu o singura data modelele de videochat Iasi au fost premiate in cadrul galelor ce au avut loc la finalul fiecarui eveniment in parte!

Senzatia de a fi model premiat

Sa recunoastem, orice persoana se va simti extraordinar in momentul in care eforturile si evolutia ii vor fi recunoscute, cu atat mai mult cu cat acest lucru va fi facut in mod oficial. Valabil si pentru modelele din Iasi! Satisfactia pe care o va resimti un model in clipa in care isi va auzi numele strigat, va fi invitata pe o scena atat de impunatoare si i se va inmana un trofeu care va fi marturie a intregului sau efort este uriasa. Sigur ca rezultatele pe care le va obtine un model de top vor fi prima sa recompensa, insa nu totul se reduce la incasari! Indiferent cat de spectaculoase ar fi acestea, fiecare persoana in parte va simti si acea nevoie de recunoastere si de apreciere primita din partea celor din jur.  Pentru ca asta face parte din natura umana, aspect care nu trebuie trecut cu vederea.

Efectele pozitive pe care le are un astfel de moment asupra unui model nu se vor reduce doar la emotiile si lacrimile de bucurie pe care le va trai in acea clipa, ci se vor extinde pe viitor si se vor reflecta in intreaga sa atitudine ulterioara. De ce? Pentru ca astfel de premii motiveaza enorm orice persoana! Un model de top isi va privi cu satisfactie raftul cu trofee si va fi mereu motivata sa devina din ce in ce mai buna si sa ajunga din ce in ce mai sus. Iata din ce cauza este atat de important sa participi la astfel de evenimente!

Progresul inseamna intotdeauna efort sustinut, iar incununarea eforturilor aduce cu sine si mai multa energie pozitiva, lucru de care trebuie tinut cont in momentul in care iti doresti sa atingi cele mai inalte culmi ale performantei.